Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG, ADRIG, ALDRIG

 

Det

gör ont

 

när

spöke

får liv

 

kliver fram

ur kulissen

 

i svart

uniform

 

lemmen

hängande

ur öppen gylf

 

som ett hot

 

näven

knuten

till slag

 

röst som ekar

 

glöm mig

aldrig

 

aldrig

 

aldrig

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-15 18:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Sådana bör ej
uppstå
2015-04-16

  Valter Örn VIP
Må det eka för evigt i den svartkläddes öron från den ekande rösten som anklagar.
2015-04-16

    ej medlem längre
Stark, ångestladdad text som ger obehagskänslor av att verkligheten kan vara så för allt för många.. Tack för att du delar med dig..
2015-04-16

  Magdalena Eriksson VIP
Delat spöke dog
morgon kvittrar fåglar små
vänners värme nu

Du skriver om bra om det du vill bli av med.
2015-04-16

  ULJO
En text som griper tag
2015-04-15

  Hon kallar sig poet VIP
många intryck, först ett annat vid i början sedan växer texten till något annat, skiftningar som uppskattas och känns starka.
2015-04-15

    ej medlem längre
Orden slår hårt i magen när jag läser...tappar andan..

2015-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Ryser av obehag!
Du är fantastisk på att skriva så det känns.
2015-04-15

  KattenKin VIP
Jag känner ångesten krypa, glömde skriva det.
2015-04-15

  KattenKin VIP
Oj! Jobbigt att dras med!
Mycket bra skrivet!

Effektfullt med kolsvarta
texten som matchar spöket!
2015-04-15

  Margareta Wersäll
Så starkt! Jag är där och känner våndan. Så ska ju dikt skrivas.
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP