Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mats Knutsons dialekt

Mats Knutsons dialekt
blir man inte klok på
först säger han
arbetslösheten
som
arbetslös, heten
strax därpå säger han
arbetslösheten
som vem som helst

handlar det om meningen
handlar det om platsen
handlar det om platsen i meningen

eller handlar det om meningen i platsen




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-15 19:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
arbetslös heter eller arbetslösheter, i plural för att vara mer pluralistisk, som det kanske heter om fler än en är arbetslös.
2015-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant iakttagelse. Måste
lyssna bättre nästa gång.
2015-04-16

  KYREUS of Sweden
ajaj
tala om
talfel
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP