Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godtrogen senryu



känner mig också
utnyttjad av Systemet
fick box utan bag




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-16 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar
verkligen där satt den :)
2015-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kort sagt, otroligt kul!
2015-04-16

  KattenKin VIP
Haha! Men innehållet i haikun är fyllt till bredden, kanon! :)
2015-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Gillar!
2015-04-16

  Ponkla
Ni båda kom lätt undan. :)
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP