Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vÅga våras

 

tegarna böljar

släckt vatten forsar vitt i samtycke

släckt, för törsten

brinner i sitt krig.

Detta fasansfulla att återuppstå

 

återgå till forna

livsrum

 

att säga ja.

 

Berörs du av hud, av yta,

vätskor

vilja dröja, pausa

Denna djävulska sol som värmer

 

och hettar

lockar upp och ut och att

 

våga säga, Ja!




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 690 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-16 11:13



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å Anakreon så det värmer, orden dina nu, när du inte längre finns här <3
2015-07-11

  © anakreon VIP
Text som får modet att växa.
Calle
2015-04-20

  catharina.jerbo VIP
innan jag säger Ja! säger jag sjuttioelva WOW!!!!
2015-04-19

  aol
Ja man känner blodet svalla man känner att man vågar våras
2015-04-16

  KYREUS of Sweden
Pulserande liv
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP