Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Xiider

Just idag så lever jag,
livet hånglar upp mig genom kickar och endorfiner,
döden ler fortfarande, försöker fånga mig,
han vill stjäla mina sista andetag,
Aldrig, att jag tänker unna honom dem,
andas med livet är vad jag vill.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-16 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann