Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havet kan också ersätta kärleken


Utan kyssar


En äldre man sa
Jag har inte kysst en kvinna
På tio år
Inte sedan hans fru lämnade
Honom
Chocken gjorde att han
Vågar inte inleda ett
Nytt förhållande

Men slängkyssar får han
Massvis
Från alla tiggerskor
Som finns på våra gator
20 kr brukar de få

På Julafton fick
En ugn tiggerska
500 kr




Fri vers av Unto S
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-16 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S