Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN MÄNNISKA

 

Så vacker

är du

för mig

 

min människa

 

när

dina ögon

ler mot mig

 

min människa

 

ser

min hemlighet

om dig

 

min människa

 

som vördnadsfull

åtrår

mig hel

 

min människa

 

som talar

samma språk

som jag

 

min människa, så vacker för mig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-16 18:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Gillar formuleringen

min människa
2015-04-17

  Lars Hedlin
Verkligen varm och vacker text!
2015-04-17

    ej medlem längre
Dina fina ord rymmer djup kärlek..
2015-04-17

  KattenKin VIP
Fint med en "egen" människa bredvid, känns mänskligt och varmt både i dikt och verklighet!
2015-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärleksförklaring!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP