Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackla aldrig

göm mig bort
se mig försvunnen
jag vill inte längre vara här
jag är här
jag dör vid dina vingar
ge mig inte bort
se mig
se på mina rena strimmor av blommor
se min svarta natt
gå inte
gå alltid
innan helvetet tar oss
dra förbi min blåa skugga
dra bort fodral
dra mig mot dig
stanna kvar
vackla inte i min dal




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP