Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET ATT TALA OM

 

Platt

och intetsägande

flyter samtalet

 

en familjerecension

där svårigheter

döljs i dimma

 

endast det bästa

serveras

storslaget

 

brännbara

ämnen undvikes

konsekvent

 

fasaden

kan rämna

till grushög

 

pengar

och materiella ting

jämförs avundsjukt

 

en liten värld

skyddad

av murar

 

den stora världen

inget att tala om

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-17 18:05



Bookmark and Share


  i af apa
en liten värld
väl beskrivet...
2015-04-20

  Lars Hedlin
BERÖR
2015-04-19

    ej medlem längre
Du beskriver en miljö där ångesten alltid är nära. Mycket bra skrivet som vanligt..
2015-04-18

  Rise Little One
Svårt att andas i en sådan miljö!
2015-04-17

  KattenKin VIP
Du beskriver en verklighet som jag anar många lever i, rysningar får jag av den. Bra förmedlat.
2015-04-17

  Valter Örn VIP
Mästerligt skrivet. Du sätter fingret på en alltför vanlig företeelse. Att hålla skenet uppe verkar vara det viktigaste. I Norrland finns ett talesätt: "utta blank och inna krank "!
2015-04-17

  Magdalena Eriksson VIP
Spräng tänker jag när jag läser
Vill ha en upprorsmakare medåtminstone som en fantasi eller tanke !
Bra skrivet
2015-04-17

  ULJO
En text som griper tag och väcker tankar
2015-04-17

    ej medlem längre
Den slutna familjen där allt stängs inne.
Läser och ryser. Känner och tänker.
Skickligt skrivet.

2015-04-17

    eva m h
Ingen viloplats för själen :-(
2015-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Hu då, där skulle jag inte trivas!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP