Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hästmetafor om hur det går


Definition av livssituation

***

Livet.

Den skenande, prostituerade jävla hästen.

***




Övriga genrer (Aforism) av Bo H Bazooka
Läst 308 gånger
Publicerad 2015-04-17 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka