Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda triangeldraman

Cirkeln är sluten
du är drömmen i kvadrat
vägen dit är kantad av triangeldraman

Fel i någon form
bara dårar tar chansen till tårar
endast en dåre skulle missa chansen
att måla ett mästerverk som inte är möjligt
och skriva de omöjliga orden

Cirkeln är rund
så och vår plats på jorden
Rädda mig en stund
från flaskorna på borden





Fri vers av Bo H Bazooka
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka