Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela härliga helvetet i huliganismen

Man behöver vara kär.
Dom säger att min tid kommer.
Vissa påstår att den är nu och här.
Andra skulle dö för min plats.

Om de visste vad som krävs.
Att vara mitt varumärke.
Verka ha koll på allt jag driver.
Verkar veta innebörden av huliganen som skriver.
Ett personligt varumärke som måste raseras en dag.
Huliganpoeten gick ner sig om så för ett tag.
Helvetet är inget man överdriver.

Res dig efter varje slag!
Dela ut allt mitt jag i våld för mitt lag.
En smäll sitter hårdare när du have been to hell.

Jag hade aldrig vänt utan brödraskapet i bira och blåtira.
Det är en stark sorts kärlek och den bör man fira.

Man slåss i grupp och man fucking skriver!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bo H Bazooka
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-04 06:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra flyt du lyckas få i texten.

"att vara mitt varumärke" - snyggt
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka