Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit och dit i en värld full av skit

Bli aldrig en sån som vill sätta sitt avtryck till eftervärlden.
Du kommer inte få reda på det ändå.
Och det krävs så mycket ångest och prövningar
för att bli någon som världen minns.
Störst chans är att du inte minnes av någon.
Och vad spelar det för roll
du får inte reda på det ändå.
De riktigt stora blir stora med döden
som kantats av ett liv fullt av ångest.
Vilken ångest att det inte spelar minsta roll
Inte minsta lilla, så lev ångestfri!

Allt är förbi!!

Lycklig, precis som ni!

Schizofreniiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Bo H Bazooka
Läst 393 gånger
Publicerad 2017-07-06 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka