Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimligt liv

Jag är inte säker
Ifall jag orkar detta
Det ni kallar livet
är en enda plåga

Där endast fel sorts människor
Betyder något
Orkar man inte detta

Inte länge till, det verkar orimligt.




Övriga genrer av Bo H Bazooka
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka