Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsdans

_________________

Jag borde kasta mig ut
dansa blodsdanser av lycka
genom dimmor
i en skogsglänta bortom

_________________

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-18 01:05



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Du skriver så energistarkt fint genomträngande
2015-05-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara bilder i skogsgläntan
2015-04-25

  Lars Hedlin
Orden viskar känslor..kram <3
2015-04-19

  petter rost
Vad, vem är det du talar till så vackert..?
"dansa blodsdanser av lycka...". Vilken dröm!
En mäktig liten fyrrading om – att kasta sej ut, att våga! De här raderna handlar om mycket!
2015-04-19

  ULJO
Vemodsvackert
2015-04-18

    ej medlem längre
Anar sorg i dimman ...
2015-04-18

    ej medlem längre
härlig text!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP