Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Känslornas ofrånkomlighet. Jack E. Gladh.


Kritik på en text (1582) som vådan av förälskelse




Att se en annan människa
och upptäcka den i vimlet av andra
kan börja som lättare kittling
och mynna ut i känslan av att vilja utbrista i sången

"You got me feber"
medan skeppet inuti huvudet gungar
på stormande hav och hjärnan är
i som upplösningstillstånd...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-04 22:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
På svenska skulle det förstås då heta
'Du ger mig fever', eftersom en offentlig människa aldrig kan låta bli att uttala minst ett ord, och då gärna det sista, på ett annat språk. Som för att förtydliga, verka tuff eller bara för att det har gått mode i sättet att prata.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP