Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ung Cherokee indian, Carrie, White Calf, Coltran på besök i Jämtland. Foto; Ego


Bäverkroken

We met at the rez in Cherokee

he became interested in me

now I’m visiting his place

nice to see his friendly face

 

In Beaver Creek Bend were angry ants

they found a way, not into our pants

but to private sensitive skin

they were biting and trying to step in

 

Sitting in the creek with butts chilled

the invading army was definitely killed

despite Bad Spirits at the Bend

I will a prayer to Beaver Creek send

 

So what’s the lesson?

 

Don’t try to blend white and red

(or any other color for that matter)

unless you’re at home in the bed

 

 © Kjell Åhsberg




Bunden vers (Rim) av Kjell Åhsberg
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-18 14:40



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Det är bäst att se upp med myror och onda andar i naturen...!
... men annars är det väl okay att riskera sin bak,
för Kärlekens goda sak!

2015-04-19

  Chawa VIP
Härligt rimsmide med finess i denna något komiska och insiktsfulla dikt!
2015-04-19

  Ljusletaren
Fint skriftat!
/kram
2015-04-19

    ej medlem längre
Ingen trevlig upplevelse att bli anfallen av ettriga myror.
2015-04-18

    ej medlem längre
Kanske det ...men det är Skönt att älska i naturen, tar gärna risken! :)
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg