Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS HUS

 

Varje rum

taget

i anspråk

av kärlek

 

doften

av oss

förnimbar

i andetag

 

möbler

stämplade

med bomärke

av längtan

 

spegel

med tavla

av kroppars

begär

 

Kärlekens hus

där drömmar

vävdes

första gången

 

blektes

till saknad

för det som

aldrig blev

 

men huset

står kvar

ett monument

över kärlekslek

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-18 18:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden omsluter och berör!
2015-04-19

    ej medlem längre
Kärlekens hus byggs, men upplevs inte lika för oss själar, vissa är endast ett minne blott, blandning mellan ont och gott.
2015-04-19

    ej medlem längre
Vacker i sitt vemod..
2015-04-18

  KattenKin VIP
Vacker och målande text!
2015-04-18

  ULJO
Bra text med stark känsla
2015-04-18

    ej medlem längre
Vemodsvackra ord.
2015-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Vissa händelser glömmer man aldrig!
Bra förmedlat.
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP