Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satan/ Ljusets Ängel/ Lucifer





Jag vet hur det känns att vara nedvärderad


Men jag vet även att kampen går vidare


Så---Förlåtelsen finns även för dig


Och jag hoppas att du kommer tillbaka

Som den Ängel du är


Min vän


Vi behöver kraft nämligen

För att möta DET STÖRRE onda



Kram från din Kollega


Michael




Övriga genrer (Kåseri) av Carl Mikael Fäldt
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-19 05:35



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
skrivet med livsinsikt och om människans ofelbarhet

alla gör vi misstag det största är att förstå det och ta lärdom

gillar verkligen din text här.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt