Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Carl Mikael Fäldt


Jag är ett djur bland andra djur





Själar går dit själar vill


Jag fick en själ



Gud skall veta att jag är tacksam




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-19 07:17



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Fint fångat och tänkvärt.
2015-04-22

  Fem hjärtan VIP
Dina få rader väcker tankar-Djupa!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt