Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans och överallt

Vi är ingenstans

och överallt


simmande under isen


ovanför himlarna

sittande på en röd ballong


under sängen

letande efter monster


fastkedjade

på havets botten


vi är anafalbeter

som skriver böcker


ingen kan sätta oss på plats


för vi är maskrosor

som växer genom allt


vi älskar sanningen

och hatar lögnen


i fängelset

skriver vi hånfulla dikter

om kungen

som vi smugglar ut


ingen

vet hur vi gör


och ingen

får någonsin veta


det är en hemlighet

mellan Gud och oss


med en knackning

i väggen

säger jag till Johnny:

kom nu

så rymmer vi härifrån


vi har varit här tillräckligt länge

och Gud väntar på oss











Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-19 12:08



Bookmark and Share


    ässet
Underbart och livskraftigt. Älskar inställningen till det livsbejakande...
2015-05-28

    Tea Alex
Gillar!
På något sätt blir jag nyfiken på en fortsättning.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP