Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinyl!!!


Gratis är alltid undermåligt


För det stora flertalet är det nog ok att lyssna på streamad musik men......

Om vi jämför en bra låt med en fin målning vi sett


Är det rent överjävligt suddigt att höra sitt älsklingsstycke i 320 mbs

När du kan köpa detta och få 1400mbs!!!


Men ok -alla andra har gjort sina val


Kulturmord kallar jag det!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-19 22:34



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Förstår inte det där med mbs, troligen för att det ligger i en tid som sprungit ifrån mig. Däremot så minns jag kassetterna, som var piratkopierade, inget vidare,.

2015-04-22

  aol
Ja där är en stor grad skillnad kan jag förstå,
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt