Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Credo, ergo sum

Jag trodde så mycket
hur kunde jag
göra det

jag trodde så mycket
och nu tror jag
att jag inte kommer
göra det igen

jag trodde
vad jag trodde
jag kan inte tro
att jag trodde det

jag tror
att jag inte kan tro
längre
för verkligheten
tror inte på mig




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-20 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP