Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan



Svårt att skalda om livets ursprung

Att tänka att vi alla levt i hennes vatten


Svårt att tänka utan att känna

Tacksamheten



Kvinnan är och förblir skapelsens yttersta gåva

Från GUD




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-20 09:45



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tyckte mycket om:
”Att tänka att vi alla levt i hennes vatten ”(fostervatten) ”
“In such cases, the dirty water”

2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt