Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs inte mina texter om du har grus i maskinen





Jag förbehåller mig rätten att slippa nedvärderande och stundtals hotfulla kommentarer!


Om någon av mina skriarvänner mot förmodan,skulle känna sig kränkta och nedvärderade-handlar det enkom om mitt yviga och stundtas slarviga språkbruk!

Jag är inte här på Poeter.se för att jobba upp konflikter-visa mig stöddig-eller vara obehaglig!


Jag är här på denna sida av den enkla anledningen att det finns så mycket underbara människor här-en gemenskap jag gärna delar!


Till den minoritet som sätter elakhet i första rummet vill jag säga --------FUCK OFF!



Kram från mike




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-20 13:49



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det är väl först när vi drar på oss träkavajen vi blir helt fria, men så är det den där förbannade masken förstås.
Nu till allvaret. Den som inte förstår och accepterar det fria texternas forum, som poeter.se är, borde söka sig någon annanstans. Du delar ut din glädje när blecket i pennan sinar. Du uppmuntrar mer än de flesta. Du har vänner i skrivarskrået.

2015-04-22

  Fem hjärtan VIP
Så otroligt trist! :-/ Men problemen och känslorna är dessa sjuka människors eget ansvar..
De vill bara projicera sitt eget illamående på andra.
Du förmedlar så mycket värme och är en tillgång för sidan! Fortsätt bara vara Mike..:-) Kram
2015-04-20

    ej medlem längre
Ah, vad tråkigt. Vi vet ju alla att du är ärlig Mike, tänk på det. Det finns en liten del som tex använder sig av dubbla konton för att kunna angripa människor..
2015-04-20

    ej medlem längre
Så skönt med någon som vågar sjunga ut mot alla dessa antagonister som strör elakheter i den här lilla skyddade vrån som vi kallar vår. Tack.
2015-04-20

  aol
På denna sida ska vi vara ärliga snälla mot varandra,
2015-04-20

  bumerang
"Grus i maskinen"
Ler åt uttrycket.
Respekterar budskapet
Och kan bara hålla med.
Låt oss finnas här för att
Lyfta varandra.
2015-04-20

  Chawa VIP
Ibland behöver vi sätta ner foten, tala klarspråk och visa tydligt var gränsen går. Bra framfört!
2015-04-20

    ej medlem längre
Gud välsigne dig katen Micki, från Windy å Salasso!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt