Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARIFRÅN och VARTHÄN? - haiku

Vita flygplanssträck

kors och tvärs över himlen

mot okända mål




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-21 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Får en att tänka till...bra!
2015-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Påminner om livet i övrigt.
2015-04-22

  bittemi VIP
Ja som vi alla. Bra!
2015-04-21

  KattenKin VIP
Chemtrails tror jag. Bra haiku!
2015-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Och varför?
2015-04-21

    Dan Myrbeck
Ja - bra!
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP