Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARGTASS - haiku

I vargens fotspår

hoppar orädd hare fram

blir inte tagen

 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-20 17:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra - oväntat slut
2015-04-21

  Lars Hedlin
Snopet såg vargen kanske på!
2015-04-21

  KattenKin VIP
Dubbelt med blir inte tagen, bra!
2015-04-21

  Rise Little One
Kanske nästa gång... Vem vet!
2015-04-20

  ULJO
Det är ju tur det
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP