Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först då blir jag fri

Blommande körsbärsträd,
fågelkvitter,
klarblå himmel,
strålande sol.

Jag sitter här med en fastärrad pil genom min blödande själ,
sommar, vår, vinter och höst,
smärtans blod pulserar ständigt inom mitt bröst,
medlidande blickar, snälla röster, läker mig inte ens en millimeter,
det finns mycket man kan säga, men ni förstår inte mina ord,
jag vill inte leva här, jag vill dö, jag vill bort från denna jord,

först då blir jag fri.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-20 22:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande

må du ej förenas med gudinnealltet riktigt än, även här på jorden behövs ni, ni gudinnor
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann