Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skilda horisonter

Blickar
tillbaka på åren som gått
skärvor glimrar
en del svagt
andra tydligare

Om sträckan bakåt
känns lång
börjar vägen framåt
smalna av




Fri vers av AA VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-13 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP