Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första tanka


tanka I


skuggor från stammar
gräset som beklagar sig
kvällssolen lyssnar
- säg det till morgonsolen:
kasta inga skuggor hit!




Bunden vers (Tanka) av Onomatoprofet VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-22 00:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke och känsla!
Passar i många olika sammanhang.
2015-04-22

  KattenKin VIP
Jag måste googla tanka, vet inte hur upplägget är. Texten är fin iallafall även om jag säkert missar massor med att inte kunna...
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP