Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
which way is the middle way?


middle way haiku


danger's up above
best in the middle here, now
being down's too deep

farligt va' uppe
bäst i mitten, här och nu
nere, går för djupt

opasno gore
taj srednji put, ovdje sad
donji predubok




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-22 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP