Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista två linjerna inspirerade av Flugornas Herre av William Golding


22 april

 

blodet krälar över
söker sin törst
som
flugorna utan herre
eller var det med




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-22 13:41



Bookmark and Share


  Anita Westin
Skrämmande. Om jag tänker på nu. Bara en bit bort. Starkt skrivet.
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP