Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite vacker

Jag har inte hört din röst sen i Februari.
Den kvällen såg du lycklig ut,
tänkte att du var vacker.
Bara lite vacker.









Fri vers av Malawi
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-22 16:16



Bookmark and Share


    Osannolika
Tycker mycket om de här raderna.
2015-06-01

  KYREUS of Sweden
Laddat....!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Malawi
Malawi