Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du aldrig tar slut

Idag stod jag på tå med armarna runt din hals.
Du luktade tobak och jag höll dig nära.
Din röst när du sjung, den mjuka skjortan i flanell, dina axlar.
Så hur fan ska jag kunna glömma dig när du aldrig tar slut?

För av alla som är vackra,
är ingen lika vacker,
så som du är vacker för mig.
Kan jag inte bara få vara med dig?




Fri vers av Malawi
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-04 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malawi
Malawi