Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn är materia som ändrar form

Allt som fanns från början följer med till slutet.
Vi är bara fysikaliska förändringar.
Barn är en kemisk reaktion, materia som ändrar form.

Vi lånar livet för ett tag,
tills den dag vi inte lever mer.
Men vad är våra själar gjorda av.
Kommer vi tillbaks?




Fri vers av Malawi
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-23 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst kommer vi tillbaka å vår skapelse lever. Men får vi ha tro där vi inte tänker på kemin?!
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Malawi
Malawi