Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inte skrivit på ett tag.

Måste vara sjuk, som i sinnessjuk.
Men kanske inte.
Lite för viktig, i andra aspekter kanske?
Dricker vin och käkar kokosbolldadlar
lyssnar på Pertubator
jag behöver släppa lös lite
släppa på stressen
av att bära allt hela tiden
ett helt företags ambition ligger på mina axlar
ganska sjukt egentligen
kan jag tycka
en kort reflektion
det va en vilsen japansk man
förmodligen hemlös
garanterat full
som gick omkring och försökte ta sig in på dass
på kaffet jag satt på
blev utsläpad inför alla
trodde heder va viktigt för japaner?
Men han gav ut en liten förvirrad, förmodligen seriemördare vibb
det är livet i stan
alltid något att se
såg en vacker yngre version av Jenifer Lopez
tigga pengar på pendeln
har typ sett kvinnor som henne i sårbar situation innan
men inte tigga pengar,
uppenbarligen hemlös
det kändes inte så bra
känns som hela samhället går ner sig
men mitt liv är väldigt bra
konstig känsla
aldrig någon som glädjes över min egna framgång
men samtidigt känns fel att klaga, då liksom.
Det är något sjukt som korrumperat allt vi vet
och ni vet vi ingenting
men är medveten om mycket
jag ser trasiga själar hela tiden
dem liksom hemsöker mig
mitt liv är faktiskt ganska bra
till skillnad från deras.
Och jag borde skämmas, och jag vill,
men det gör jag ändå inte.
Future Club
bam, bam, bam, bam...




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson