Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I adriatiska havet kan en storm komma plötsligt. På bilden hemstadens hamn


trygg hamn haiku


hamnens röda hus
välkomnade båten hem
stormen fick fingret




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-23 20:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Havet inte bra ger, det tar också.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP