Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVACK, KVACK - haiku

I näckrosblomma

låg grön groda och kväkte

blev aldrig en prins.




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-26 16:58



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Han hade tappat bort sin saga! Tycker om din haiku, härlig!
2015-04-28

    ej medlem längre
Åh, stackare, härlig haiku.
2015-04-28

  Lars Hedlin
Gillar denna :)
2015-04-27

  Magdalena Eriksson VIP
Jag får igång mig skulle det ju stå!!!!
2015-04-27

  Magdalena Eriksson VIP
Tur det fy vad jobbigt med prinsar överallt i naturen . De se fåniga ut bland de andra djuren.
Rolig haiku.
Man får igång dig här på morgonen...
2015-04-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha snygginghaiku
2015-04-27

  Bo Himmelsbåge
Han hade nog inte den rätta färgen...
eller så blev han aldrig kysst...
men huvudsaken är att han kväker
å inte sitter tyst...
för då för då får han säkert en grodinna
så underbart skön o grön
som kommer hoppande till honom
från den fjärran sagoön!
2015-04-26

  KattenKin VIP
Hade det nog rätt gott ändå! :)
2015-04-26

  Onomatoprofet VIP
ingen sagogroda
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP