Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DÖDENS FAMN

 

Vemod viskade

i trädens

vajande kronor


lugn vilade

i vågornas

kluckande ljud


smärta bleknade

i kvällningens

stilla stund


livet somnade

i dödens

ömsinta famn


 

Jag gömmer dig

i minnets

olåsta skattkista

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-23 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt framfört!
2015-04-24

    ej medlem längre
Otroligt vacker i sitt vemod..
2015-04-24

    ej medlem längre
Du väcker mycket känslor med denna, i alla fall hos mig, mörk men fint skrivet.
2015-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Känner starkt för din fina text!
Passar bra på en begravning.
2015-04-24

  M M Mannheim VIP
Ja dess famntag är sköna den dag som kommer.
2015-04-24

  Magdalena Eriksson VIP
Gömmans sång uthärdar allt
stark nog att välja fortsätta
se sig omkring, det vackra.
2015-04-23

  bittemi VIP
Så vemodsvackert!
2015-04-23

    ej medlem längre
Vackra starka ord.
2015-04-23

  KattenKin VIP
Jag tycker om den här fast den är mörk, riktigt mörk, den är ändå mest vacker!
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP