Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR

Jag är en sårad själ, men stark ändå

Jag är en använd leksak i min barndomsvärld

Jag är ett maskrosbarn

Jag är en spelare i livets lotteri

Jag är en kittel full med hopp och kärlek

Jag är en röst och tröst för dig

Jag är ett ljus på stigen där du går

Jag är en bärare av glädjeskratt

Jag är en längtans blomma

Jag är en famn att vila i

Jag är en port på glänt för dig

Jag är jag och någon livet ut




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-01 16:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint självporträtt!
2015-05-03

    ej medlem längre
Jättefint skrivet..
2015-05-02

  bittemi VIP
Och du är en som kan skriva vackra texter som berör
2015-05-02

    ej medlem längre
Du är...en underbar poet och textmakare.
2015-05-01

  Lehva VIP
Så vackert.
2015-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Bra skrivet.
2015-05-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra där!
2015-05-01

  Lars Hedlin
En text full av känsla!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP