Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde att sanningen alltid segrar


i din värld
ett hål
håller bubblan... spricker

i sprickan
en doft...
av sanning

i sanning tomt
omfamna processen
som en fjäril!

fjärilsvinge i gruset...




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-23 21:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken ställer frågan ...
2015-06-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat ändelseförlopp
2015-04-25

  P-E-H
Så skört och vackert diktat!!
2015-04-24

    ej medlem längre
Jo, till slut ... till slut.
2015-04-24

  Lars Hedlin
Skört är livet...
2015-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Fjärilsvingarna är sköra.
2015-04-24

  Blomma-Stjärna VIP
ser i förstone en puppa spricka och en larv veckla ut sig till fjäril... men här finns en bubbla som spricker och fjärilen omfamnar dess tomhet - och "trampas?" i grus?
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP