Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte hångla med döden

Jag vill inte hångla med döden, hans andedräkt är rutten,
hans benpipor skulle rista sönder min hud om han skulle försöka smeka mig,
inte heller har han levande ögon med förmåga att se,
han saknar ögonlock att sluta när han drömmer,
han vilar någonstans bortanför mitt liv,
jag vill inte hångla med honom, tanken är skrämmande,
dessutom så vet jag inte hur man gör.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-23 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann