Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever i en tid

Vi lever i en tid
då allt ska mätas, vägas,
sorteras, effektiviseras
det vi gör kläs in
i en nomenklatura
av evidens
och sökandet efter den bästa och nyaste
kunskapen

Det som tidigare bottnade
i visioner
och en vilja att
göra gott
har utarmats
till administrativa piruetter
där det instumentell tänkandet
ohämmat får leva vidare








Fri vers av AA VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-23 23:25



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra och sant skrivet
du tar upp viktiga saker
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP