Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en oskyldig kommentar....


Nya Blommor.

Hjärtat slår, med nya slag.
Känslor når, skapar behag.

I leende blick, i vackert ljus.
En väckning fick, ett hjärtas rus.

Minnen som ekar, rädslor inom mig.
Ser ögon blå.
Rädsla jag nekar, men glömmer ej.
Hör hjärta slå.

I alla stunder, i allt som händer, jag ler glatt.
I allt nytt, i varje steg, var gång jag får fnatt.
Jag inser att, jag funnit livets skatt.




Fri vers av Vitalis
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis