Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄTTA MOLN

 

Våra röster

speglade

glädje

i varandra

 

drömmar

svävade

likt lätta moln

på himmel

 

i sensuella

vindar

till händers

önskningar

 

läppars

sökande

efter smak

och doft

 

skratt

och fniss

kåta hyss

 

hänryckta

av våren

och kärlekens

vingslag

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-26 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket vårkänslor som bor i denna fina text..
2015-04-27

  Lars Hedlin
VACKERT!
2015-04-27

  Magdalena Eriksson VIP
Ungdomlig vingelkänsla.
Tidlös är känslan tänker jag denna svala som flyger omkring hur som helst.
2015-04-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga vyer, bilder o känslor
2015-04-27

    ej medlem längre
Underbart sensuellt och vackert.
2015-04-26

  KattenKin VIP
Lyckorus med bus!
2015-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Texten svävar på lyckomoln!
Bra skrivet.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP