Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTARBETE - haiku

Dag går till vila

efter fullgjorda plikter

natt börjar sitt skift




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-27 17:40



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
inte lätt om man är ett ljudligt barn att ha en nattarbetande förälder
2015-04-28

    ej medlem längre
så är ännu en dag borta, fin haiku.
2015-04-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
dygnet vankar på
2015-04-28

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2015-04-28

  KattenKin VIP
Fin haiku!
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP