Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnens ambulans

Lögnens ambulans valde fel riktning då du liftade med den,
du blickade, men kunde bara se det som inte var sant,
du vågade inte riskera,
gav dig inte en ärlig chans, till ett trovärdigare liv,
du tillät dig själv att lögnaktigt mördas i Lögnens ambulans.













Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-25 00:06



Bookmark and Share


  knappen
bra dikt och titelns flöde är himla bra, Bra :)
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann