Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hållen

hållen hårt av mina krampande händer
mjukheten i min hand
något läcker, rinner, faller
något öppnar världens galler

nakna av bråten som slogs upp mot land
stod vi vid din strand
tomma burkar, skrot och slam

en annan vind, ett annat land

med saltade händer
havets svett
stod vi där

utan vett

tills udden helt drogs bort
att landa varm

mot din drivna arm


































































Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-03 11:56



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
du har ett eget bildspråk.
"något öppnar världens galler"
2015-05-04

  Ronny Berk
... förmedlar en känsla av ...
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP