Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oärlig senryu


har en förklaring
till bortförklaringarna
ljuga kan jag bra




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-25 23:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
En spik i hjärtat på vår retorik denna politiska missbrukshistorik!
Bra haiku!
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP