Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

På natten är det bra.
På natten får jag ro.
Natten är min dag.
Natten är mitt bo.




Bunden vers (Rim) av Julia D
Läst 420 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-26 01:43



Bookmark and Share


  Per Drysén
Trygg, härlig text. Gillas.
2015-04-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
fin liten alstring om en sanning jag medhåller helt kring, å sköna natt.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Julia D